کیک زردالو
کیک زردآلو
آرد 2 لیوان . ماست 1 لیوان . کره 200 گرم . شکر 2 لیوان . بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 5 عدد . وانیل نصف قاشق چایخوری . زرد آلو 500 گرم . نمک 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، هسته های زردآلوها را نیز دراورید و زردآلوها را از وسط 2 قسمت کنید.
کره نرم شده در دمای اتاق و شکر را داخل کاسه ای بریزید و با همزن بزنید تا خوب مخلوط شوند ، تخم مرغ ها را اضافه کنید و بزنید تا یکدست شوند سپس ماست ، نمک و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.آرد و بکینگ پودر را مخلوط و چند بار الک کنید سپس به مایه کیک اضافه نمایید ( مایه این کیک کمی سفت است )
قالب را چرب کنید یا کف ان کاغذ روغنی بیندازید ، مواد را درون قالب بریزید سپس زردآلوها را روی ان قرار دهید ، قالب کیک را درون فری که از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 40 دقیقه تا 1 ساعت با توجه به نوع فر قرار دهید.
پس از 40 دقیقه کیک را چک کنید ( چاقویی داخل کیک کنید و اگر کیک به ان نچسبیده بود یعنی پخته است ) ، اجازه دهید کیک خوب خنک شود سپس سرو نمائید.
نکته ها : در صورتی که زردالوها رسیده و شیرین است از مقدار کمتری شکر میتوانید استفاده کنید ؛ در صورتی که زرالوی تازه در دسترس ندارید میتوانید از کمپوت ، مربا یا مارمالاد زردالو استفاده کنید ، همچنین میوه های دیگری مانند هلو میتواند جایگزین شود.