طرز تهیه لقمه شکم پر

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ :
ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺑﺰﺭﮒ : 2 ﻋﺪﺩ
ﮔﻮﺷﺖ ﮔﺎﻭ ﭼﺮﺥ ﺷﺪﻩ : 220 ﮔﺮﻡ
ﺍﺩﻭﯾﻪ ﮔﻮﺷﺖ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﮐﭽﺎﭖ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ
ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺳﺲ ﺳﻮﯾﺎ ﻭ ﺳﺮﮐﻪ : ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯾﺨﻮﺭﯼ
ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ (ﻧﺨﻮﺩ ﺳﺒﺰ، ﻫﻮﯾﺞ ﯾﺎ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ) : 1/3 ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺧﻤﯿﺮ ﭘﯿﺘﺰﺍ : 220 ﮔﺮﻡ
ﺭﻭﺵ ﭘﺨﺖ :
1. ﻓﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺩﻣﺎﯼ 375 ﺩﺭﺟﻪ ﻓﺎﺭﻧﻬﺎﯾﺖ (190 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯿﮕﺮﺍﺩ) ﺗﻨﻈﯿﻢ ﮐﻨﯿﺪ. 12 ﻗﺎﻟﺐ ﻣﺎﻓﯿﻦ ﺭﺍ ﮐﻤﯽ ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ.
2. ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﭘﻮﺳﺖ ﺑﮑﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻗﺎﭺ ﺑﺒﺮﯾﺪ، ﺁﻥ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺁﺏ ﺷﻮﺭ 15 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺎﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻧﺮﻡ ﺷﻮﻧﺪ.
3. ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﻣﯽ ﭘﺰﻧﺪ، ﻣﺎﻫﯿﺘﺎﺑﻪ ﺑﺰﺭﮔﯽ ﺭﺍ ﺭﻭﺵ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﺘﻮﺳﻂ ﺩﺍﻍ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺭﻭﻏﻦ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﻭ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺳﭙﺲ ﺍﺩﻭﯾﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﺭﺍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﭙﺰﺩ ﻭ ﮔﺎﻫﯽ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﮔﻮﺷﺖ ﻗﻬﻮﻩ ﺍﯼ ﺷﻮﺩ.
4. ﮐﭽﺎﭖ، ﻣﺨﻠﻮﻁ ﺳﺮﮐﻪ ﻭ ﺳﺲ ﺳﻮﯾﺎ ﻭ ﺳﺒﺰﯾﺠﺎﺕ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ 2 ﺗﺎ 3 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﯾﺪ. ﻣﺰﻩ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﭽﺸﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﺻﻮﺭﺕ ﻟﺰﻭﻡ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﺑﺰﻧﯿﺪ. ﺑﻌﺪ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺭﻭﯼ ﺣﺮﺍﺭﺕ ﺑﺮﺩﺍﺭﯾﺪ ﻭ ﮐﻨﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
5. ﺧﻤﯿﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ ﺳﻄﺢ ﺻﺎﻓﯽ ﮐﻪ ﺁﺭﺩ ﭘﺎﺷﯿﺪﻩ ﺍﯾﺪ ﭘﻬﻦ ﮐﻨﯿﺪ. ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﮑﻞ ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﺩﺭﺁﻭﺭﯾﺪ ﻭ ﺑﻪ 12 ﻣﺴﺘﻄﯿﻞ ﻣﺴﺎﻭﯼ ﺑﺒﺮﯾﺪ. ﺩﺭ ﻫﺮ ﯾﮏ ﺍﺯ ﻗﺎﻟﺐ ﻫﺎ ﯾﮏ ﺧﻤﯿﺮ ﻣﺴﺘﻄﯿﻠﯽ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ.
6. ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﮑﻮﺑﯿﺪ ﻭ ﭘﻮﺭﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺑﺎ ﺧﺎﻣﻪ ﻭ ﻧﻤﮏ ﻭ ﻓﻠﻔﻞ ﻣﺰﻩ ﺩﺍﺭ ﮐﻨﯿﺪ.
7. ﺩﺭ ﻫﺮ ﻗﺎﻟﺐ ﺭﻭﯼ ﺧﻤﯿﺮﻫﺎ ﯾﮏ ﺗﺎ ﺩﻭ ﻗﺎﺷﻖ ﺍﺯ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﺭﻭﯼ ﺁﻥ ﯾﮏ ﻗﺎﺷﻖ ﭘﻮﺭﻩ ﺳﯿﺐ ﺯﻣﯿﻨﯽ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ. ﺣﺪﻭﺩ 15 ﺗﺎ 20 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺩﺭ ﻓﺮ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﺑﭙﺰﺩ ﺗﺎ ﻃﻼﯾﯽ ﺷﻮﻧﺪ. ﺳﭙﺲ ﺍﺯ ﻓﺮ ﺩﺭﺁﻭﺭﯾﺪ ﻭ 5 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺻﺒﺮ ﮐﻨﯿﺪ ﺗﺎ ﺳﺮﺩ ﺷﻮﻧﺪ ﻭ ﺳﭙﺲ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺳﺮﻭ ﮐﻨﯿﺪ.
+ نوشته شده در دوشنبه شانزدهم آذر ۱۳۹۴ ساعت 10:50 توسط خانوم گل
|