طرز تهیه شامی

مواد لازم برای 4 نفر
300 گرم گوشت گوسفند
1عدد تخممرغ
2 عدد سیبزمینی
2 عددپیاز
1قاشق غذاخوری سبزی معطر
به میزان لازم نمک، فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
1. گوشت را با یک عدد پیاز بگذارید خوب بپزد.
2. وقتی گوشت پخت آن را خوب بکوبید تا له شود.
3. یک پیاز دیگر را رنده کنید و آبش را بگیرید، سپس آن را روی گوشت بریزید.
4. سیبزمینی را هم رنده کنید و روی گوشت بریزید.
5. تخممرغ را هم روی گوشت بریزید و با نمک، فلفل، زردچوبه و سبزی معطر موادتان را خوب مخلوط کنید.
6. در یک تابه مناسب روغن بریزید تا داغ شود. وقتی روغن خوب داغ شد، از موادتان به اندازه یک قاشق بزرگ بردارید و درون روغن بریزید و سرخ کنید.
نکته
برای این شامی از جعفری خرد شده، ریحان خرد شده و یا هر سبزی معطری که مورد نظرتان است می توانید استفاده کنید.
+ نوشته شده در یکشنبه پانزدهم آذر ۱۳۹۴ ساعت 20:11 توسط خانوم گل
|