طرز تهیه اسپاگتی با کوفته پنیر

اسپاگتی با کوفته پنیری
مواد لازم
گوشت (چرخکرده) / ۴۰۰ گرم
روغن زیتون / ۲ قاشق سوپخوری (۳۰ میلی لیتر)
فلفل دلمهای سبز (خردشده) / ۱ عدد (۱۰۰ گرم)
اسپاگتی* / ۴۰۰ گرم
گوجهفرنگی (خردشده) / ۳ عدد (۳۰۰ گرم)
رب گوجهفرنگی / ۲ قاشق سوپخوری (۳۰ گرم)
ریحان و جعفری (خردشده) / ۱/۴ پیمانه (۳۰ گرم)
پیاز (رندهشده) / ۱ عدد (۱۴۰ گرم)
پنیر گودا (رندهشده) / ۱۰۰ گرم
تخممرغ / ۱ عدد (۵۵ الی ۶۰ گرم)
آرد /به مقدار لازم
روغن مایع / به مقدار لازم
نمک و فلفل / به مقدار لازم
راهنمایی
1.در ظرفی گوشت، تخممرغ، نمک، فلفل، پنیر گودا، پیاز، ریحان و جعفری را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا چسبندگی پیدا کند. سپس به حالت کوفته کوچک درآورده در مقداری آرد بغلطانید و در روغن سرخ کنید. رب گوجهفرنگی، گوجهفرنگی و فلفل دلمهای را بیفزائید کمی تفت داده، در ظرف را گذاشته روی حرارت ملایم قرار دهید تا یک ربع بماند. در این فاصله اسپاگتی را در مقداری آبجوش و نمک بجوشانید و پس از پختهشدن آن را آبکش کنید و روی آن روغن زیتون بریزید. سپس در ظرف مورد نظر بریزید و به همراه کوفتههای آماده شده سرو کنید. نکته: میتوانید برای گوشت چرخکرده مخلوطی از گوشت گوساله و گوسفند را استفاده کنید. جایگزین: این اسپاگتی را میتوان به روش دیگری نیز سرو کرد، بدینصورت که اسپاگتی را آبکش کرده در قابلمه مقداری روغن بریزید تا داغ شود، سپس اسپاگتی را در آن ریخته و سسی را که آماده کردهاید لابهلای آن بریزید و بگذارید تا دم بکشد. اسپاگتی و ماکارونی هر دو از یک نوع آرد (سمولینا) ساخته میشوند. برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشتههای دراز درآورده ولی در ماکارونی به شکلهای دیگر درمیآورند.
2.بدانیم: در هر پرس اسپاگتی با کوفته پنیری: انرژی ۸/۵۳۳ کیلوکالری چربی ۵/۴۰ گرم کربوهیدرات ۵/۴۲ گرم پروتئین ۷/۲۸ گرم..
+ نوشته شده در یکشنبه پانزدهم آذر ۱۳۹۴ ساعت 10:7 توسط خانوم گل
|