مواد لازم ( برای ۸ نفر)
مرغ  ………………………………يك سینه كامل 
اسفناج ………………………….. ٨٠٠گرم
گشنیز  …………………………. ۲۰۰ گرم
پیاز ………………………………. ٢عدد 
سیر داغ …………………………. یک قاشق 
نمک، فلفل و زردچوبه……………..به میزان لازم
آب ……………………………….. ١-۲ لیوان
روغن …………………………….. به مقدار کافی
رب گوجه فرنگی ………………… ۲ قاشق غذاخوری
رب آلوچه ............................١قاشق مرباخورى 
 
طرز تهیه :مرغ را به ابعاد دلخواه خرد کرده و به همراه ١ عددپیاز ، نمک ، فلفل و زردچوبه و اندکی روغن تفت داده و سپس با یک لیوان آب بپزید.
پياز ديگر را خرد كرده و در ظرفى سرخ كنيد و اسفناج و گيشنيز را نیز خرد کرده و به پياز داغ اضافه كنيد و تفت دهيد حالا  رب آلوچه و رب گوجه فرنگی را به خورش اضافه کنیدو نصف ليوان آب اضافه كنيد حالا اجازه دهيد تا  جا بیفتد ،بعد از اماده شدن اسفناج را به مرغ اضافه كنيد ، حرارت را كم كنيد تا كاملا خورش جا بيفتد ( در صورت تمايل مى تونيد مقدارى آلو را به همرا پياز و اسفناج تفت دهيد)و به مرغ اضافه كنيد 
در پایان میتوانید خورش را با گوجه سرخ شده و  پیاز داغ تزیین کرده و با پلو سرو نمایید.