مغز گوسفند:2 عدد یا 1 عدد مغز گوساله

 پیاز:1عدد 

 جعفری خرد شده :کمی

  آب لیمو:2-3 قاشق سوپخوری

نمک و فلفل: به مقدار کافی

طرز تهیه:

مغز دارای پوست و رگ و ریشه میباشد. باید آنها را پاک کنیم. برای اینکار، مغز را در آب سرد قرار میدهیم. حال میتوانیم آنرا پاک کنیم. سپس آنرا با کمی جعفری و یک عدد پیاز و کمی نمک و فلفل(و کمی زردچوبه) با یک لیوان آب در ظرفی ریخته و ظرف را روی حرارت میگذاریم تا حدود نیم ساعت بپزد. مغز را بیرون آورده و در صافی میگذاریم تا آب آن کاملا برود. میتوانید مغز را بعد از سرد شدن با چنگال له کرده و با جعفری خرد شده و نمک و فلفل و آب لیمو مخلوط کرده و از آن ساندویچ درست کنید. همچنین میتوانید مغز را به همراه کمی روغن یا کره در تابه به سرعت تفت داده و از آن ساندویچ درست کنید. انتخاب هر یک از این دو روش به سلیقه شما بستگی دارد.

نکته: این غذا را با سس خردل و سس گوجه فرنگی به همراه خیارشور و گوجه فرنگی در ساندویچها پیچیده و سرو کنید.