طرز تهیه:
 
۱- دمای فر را روی ۵۰۰ درجۀ فارنهایت تنظیم کنید.
 
۲- مرغ را بشورید و آن را خشک کنید، سپس به مقدار لازم نمک و فلفل به آن زده و تکه‌ های آن را با پوست رو به بالا روی یکورقۀ آشپزی قرار دهید.
 
۳- نصف لیمو را روی مرغ خود بچکانید و یک قاشق روغن زیتون روی آن بریزید، سپس برای ۱۵ دقیقه آن را کباب کنید.
 
۴- در این حین، سیب‌زمینی‌ و ترب را نصف کرده و هر پیازچه را نیز سه قسمت کنید.
 
۵- سیب‌ زمینی، ترب، هویج و روغن زیتون باقی‌ مانده را درون یک کاسه بریزید و به آنها نمک و فلفل لازم را بزنید.
 
۶- مرغ را از فر خارج کرده و سبزیجات را در اطراف آن پراکنده کنید، سپس به پختن ادامه دهید تا زمانی که سبزیجات نرم شده و مرغ شما طلائی رنگ و مغز پخت شده باشد، در حدود ۲۰ دقیقه زمان می‌برد.
 
۷- نصف لیموی باقیمانده را روی مرغ و سبزیجات خود بچکانید.
 
۸- روی آن را با شوید تزئین کرده و به مقدار لازم نمک اضافه کنید. غذای شما آماده سرو کردن
نوش جان.

برای عضویت در کانال خانم گل رو لینک زیر کلیک کنید

  https://telegram.me/khanomgolbist