مواد لازم 
400 گرم پنير خامه‌اي
400 گرم خامه
100 گرم بيسكويت ساده
1 پيمانه پودر قهوه فوري (نسكافه)
1 پيمانه پودر شكر
100 گرم شكلات تخته‌اي 
(سفيد يا قهوه‌اي به دلخواه)
نوك ق‌چ وانيل
به مقدار لازم پودر شكلات معطر يا پودر كاكائو
2 /1  پيمانه آب
 
(براي رقيق‌كردن نسكافه)1 شكلات تخته‌اي را خرد كنيد و در كف ظرف‌هاي مخصوص سرو كردن بريزيد.
نكته: شما قرار است در همان ظرف‌ها از مهمانانتان پذيرايي كنيد؛ پس در انتخاب مدل و نوع آنها دقت كنيد.
2  پودر نسكافه را در ظرف ديگري با كمي آب مخلوط كرده و به صورت مايع درآوريد. بيسكويت‌ها را داخل آن بزنيد و در ظرف‌ها روي لايه شكلات خرد شده قراردهيد. بعد از اينكه بيسكويت‌ها را چيديد، روي آنها را يك لايه پودر شكلات معطر يا پودر كاكائو   بپاشيد.
نكته: اگر بيسكويت‌ها خيلي درشت هستند، مي‌توانيد آنها را خرد كنيد.
 
3  در يك ظرف جداگانه، پنير خامه‌اي، خامه و پودر شكر را ريخته و خوب هم بزنيد.
از اين مواد به عنوان لايه سوم دسر استفاده كرده، آن را روي لايه‌هاي قبلي بريزيد.در آخر دوباره دسر را با پودر شكلات معطر يا پودر كاكائو و ترافل رنگي تزئين كنيد سپس ظرف‌ها را در يخچال به مدت چند ساعت قرار دهيد تا هنگام سرو كردن، دسرتان خنك باشد.