طرز تهیه کوفته ریزه

مواد لازم :
روغن زیتون : 1 قاشق سوپ خوری
پیاز (خرد شود) : 200 گرم
سیر (له یا ریز خرد شود) : 2 حبه
پودر زنجبیل : 2 قاشق چای خوری
پودر تخم گشنیز : 1 قاشق چای خوری
پودر زیره سبز : 2 قاشق چای خوری
پودر دارچین : یک چهارم قاشق چای خوری
کشمش پلویی : یک سوم پیمانه
برگ گشنیز خردشده : 2 قاشق سوپ خوری
مغزبادام بدون پوست (خرد شود) : یک سوم پیمانه
گوشت چرخ کرده : 1000 گرم
خمیر داخل نان فانتزی : 1 پیمانه
تخم مرغ (زده شود) : 1 عدد
روغن : به مقدار لازم
پودر زعفران : نصف قاشق چای خوری
دستور تهیه :
1- یک ظرف مخصوص مایکروفر آماده کرده و روغن زیتون را به همراه پیاز و سیر خردشده و ادویه جات (شامل پودر تخم گشنیز، زیره سبز، پودر زنجبیل و دارچین) در آن بریزید و بدون در، داخل مایکروفر قرار دهید
2- مایکروفر را روی قدرت 100درصد و به مدت 5 دقیقه تنظیم کنید. طی این مدت، یک بار در مایکروفر را باز کنید و مواد را هم بزنید
3- پس از گذشت 5 دقیقه، ظرف حاوی مواد را از مایکروفر بیرون آورید و کشمش، گشنیز خردشده، بادام، گوشت چرخ کرده، پودر زعفران، خمیر نان و تخم مرغ را به آن اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید
4- سپس مقدار یک چهارم فنجان از این مخلوط را دردست به شکل گلوله درآورید. تمام مواد را به همین صورت درآورید
5- حالا یک ظرف بزرگ مخصوص مایکروفر را آماده کرده و داخل آن را با روغن چرب کنید. سپس کوفته ها را به صورت یک لایه در کف ظرف چیده و بدون گذاشتن در، به مدت 7 دقیقه روی قدرت 100درصد روشن کنید تا کوفته ها بپزد
نکات قابل توجه :
درصورتی که کوفته ها طی این مدت نپختند، این مدت را چند دقیقه بیشتر کنید.
+ نوشته شده در یکشنبه یکم آذر ۱۳۹۴ ساعت 21:11 توسط خانوم گل
|