طرز تهیه گندمک

گندمک خونگی
مواد اولیه :
زردچوبه بمیزان لازم
گندم بمیزان لازم
روغن بمیزان لازم
طرزتهیه:
برای درست کردن گندمک اول اومدم گندم و تمیز کردم و بدون هیچی ریختم تو یه ظرف و آب ریختم توش و گذاشتم رو گاز تا 40 دقیقه تا گندم حسابی پخته شد
بعد از پخته شدن اونو آبکش کردم و گذاشتم یه ربع تو حیاط تا کامل آبش بره و نمی نداشته باشه
بعد از یه ربع یه ماهیتابه برداشتم و روغن ریختم توش داغ که شد گندم ها رو ریختم توش و نمک و زردچوبه بهش زدم بعد کامل سرخ کردم
دوباره گندمک ها رو ریختم تو آبکش و یه یه ربع صبر کردم تا هم خنک بشه هم روغن اضافیش بره
خیلی خوشمزه و ترد بود پیشنهاد میکنم حتما یه بار هم که شده برا فسقلی هاتون درست کنید
میتونید به این مخلوط نمک یا شکر هم اضافه کنید .
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و ششم آبان ۱۳۹۴ ساعت 10:11 توسط خانوم گل
|