طرز تهیه مربای انگور
مواد لازم ؛
انگور مجلسی دونه درشت 0.5 کیلو
شکر 0.5 کیلو
آب 3 لیوان
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
وانیل 2/1 قاشق چایخوری
طریقه تهیه ؛
شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون میریزیم و میذاریم بجوشد. بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمیداریم و از صافی رد میکنیم. دوباره شربت صاف شدهرو روی شعله گاز میذاریم و اجازه میدیم کمی غلیظ شه.
تو این فاصله، انگورهامونو میشوریم و دونه دونه از بندش جدا میکنیم و انگورهای درشتتر رو از وسط نصف میکنیم.
بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش میریزیم و میذاریم تا شربتمون قوام بیاد. در آخر هم آبلیمو و وانیلمون رو به مربا اضافه میکنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمیداریم و میذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.