مواد لازم ؛

انگور مجلسی دونه درشت                       0.5 کیلو

شکر                                                    0.5 کیلو

آب                                                       3 لیوان

آبلیمو                                                  1 قاشق سوپخوری

وانیل                                                   2/1 قاشق چایخوری

 

طریقه تهیه ؛

شکر و با آب تو یه ظرف لعابی یا تفلون می‌ریزیم و می‌ذاریم بجوشد. بعد از دو سه تا جوش، از روی گاز برمی‌داریم و از صافی رد می‌کنیم. دوباره شربت صاف شده‌رو روی شعله گاز می‌ذاریم و اجازه می‌دیم کمی غلیظ شه.

تو این فاصله، انگورهامونو می‌شوریم و دونه دونه از بندش جدا می‌کنیم و انگورهای درشت‌تر رو از وسط نصف می‌کنیم.

بعد از اینکه شربتمون کمی غلیظ شد، انگورهای آماده رو توش می‌ریزیم و می‌ذاریم تا شربتمون قوام بیاد. در آخر هم آبلیمو و وانیل‌مون رو به مربا اضافه می‌کنیم و بعد دو سه جوش از روی حرارت برمی‌داریم و می‌ذاریم مربا خنک شه و بعد در ظرف مخصوص می ریزیم.