قیمه_پلو 
 
مواد لازم 
برنج: 4 پیمانه 
گوشت: 500 گرم 
لپه: یک و نیم پیمانه 
پیاز 1 عدد 
خلال بادام 4 قاشق سوپخوری 
خلال پسته 4 قاشق سوپخوری 
زرشک 4 قاشق سوپخوری 
رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپخوری 
زعفران به میزان لازم 
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه پلویی و روغن به میزان لازم 
 
طرز تهیه 
پیاز رو خرد کنید و به همراه گوشت تفت بدید. وقتی گوشت تفت خورد، کمی زردچوبه و فلفل بزنید و روی گوشت آب بریزید و اجازه بدید تا گوشت بپزه! در آخر پخت گوشت، رب رو تفت بدید و به همراه نمک و کمی زعفران به گوشت اضافه کنید و اجازه بدید تا گوشت جا بیفته و کم آب بشه! لپه رو جدا بشویید و بپزید!
 
خلال بادام، خلال پسته و زرشک رو بشویید و برای چند دقیقه خیس کنید و در حد چرب شدن، تفت بدید. برنج رو مطابق معمول به روش کته یا آبکش آماده کنید و وقتی برنج دم اومد، گوشت، لپه، خلال ها و زرشک رو با برنج مخلوط کنید و به همراه زعفران و ادویه پلویی، لا به لای پلو بدید و سرو کنید.