ته_چین_رنگارنگ
 
مواد اولیه:
زردچوبه به میزان لازم 
نمک به میزان لازم 
کره 100 گرم 
روغن (مایع) 1 ونیم پیمانه 
ماست 3 پیمانه 
گوشت 1 کیلوگرم 
برنج 6 پیمانه 
تخم مرغ 4 عدد 
رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم 
زعفران به میزان لازم 
پیاز 2 عدد 
خلال پسته به میزان لازم 
خلال بادام به میزان لازم
طرز تهیه ته چین رنگارنگ
 
طرز تهیه
در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.
نکات:
1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.
2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.
3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.