قورمه سبزی اهوازی
 
  
موادلازم برای تهیه قورمه سبزی اهوازی  :
 
    سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله: ۵/۱ کیلو
 
    گوشت تازه گوسفند:   ۵/۱ کیلو گرم
 
    پیاز: : ۲ عدد
 
    لوبیا چشم بلبلی: ۴۰۰ گرم
 
    گرد لیمو عمانی: ۱۵۰ گرم
 
    آبلیمو ترش: نصف فنجان
 
    نمک، فلفل و زردچوبه:  مقداری
 
 
 
طرز تهیه:
 
۱٫ پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.
 
۲٫سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید.
 
۳٫خورش شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه برنج در در ظرف‌های نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا می‌توانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.