طرز تهیه قورمه سبزی اهوازی

قورمه سبزی اهوازی
موادلازم برای تهیه قورمه سبزی اهوازی :
سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز و کمی شنبلیله: ۵/۱ کیلو
گوشت تازه گوسفند: ۵/۱ کیلو گرم
پیاز: : ۲ عدد
لوبیا چشم بلبلی: ۴۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی: ۱۵۰ گرم
آبلیمو ترش: نصف فنجان
نمک، فلفل و زردچوبه: مقداری
طرز تهیه:
۱٫ پیازها را ریز خرد کرده و در کمی روغن طلایی کنید و ادویه و زردچوبه را به آن اضافه کنید و با گوشت تکه شده تفت دهید و لوبیاهایی را که از قبل خیس کرده اید اضافه کنید.
۲٫سپس سبزی را به آن بیفزایید و بگذارید روی شعله ملایم تا خوب بپزد و جا بیفتد. پس از جا افتادن خورش را از روی شعله بردارید گرد لیمو و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و در پایان نمک را به آن بیفزایید.
۳٫خورش شما آماده است و میتوانید آن را به همراه برنج در در ظرفهای نذری ریخته و پخش نمایید. این خورش را یا میتوانید بدون لوبیا تهیه کنید یا اینکه با لوبیا قرمز مانند قورمه سبزی تهیه کنید.
+ نوشته شده در شنبه شانزدهم آبان ۱۳۹۴ ساعت 22:30 توسط خانوم گل
|