طرز تهیه ی مشکوفی

مشکوفی دسر مازندرانی
مواد لازم برای تهیه مشکوفی دسر مازندرانی :
کره: یک قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چایخوری
گلاب: یک قاشق غذاخوری
نشاسته: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
شیر: ۲ لیوان
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه دنت خانگی(زعفرانی)
دنت زعفرانی
طرز تهیه:
۱٫ شیر سرد را در قابلمه بریزید. نشاسته و شکر را اضافه کنید. آن را هم بزنید تا نشاسته در آن حل شود.
۲٫ قابلمهی شیر و نشاسته را روی حرارت ملایم بگذارید و هم بزنید.
۳٫ وقتی شیر گرم شد کره ، وانیل ، گلاب وزعفران را اضافه کنید.
۴٫ باز، هم بزنید و صبر کنید تا مایه غلیظ شود.
۵٫ حالا دنت شما آماده است. آن را از روی حرارت بردارید، در ظرفهای مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.
۶٫ میتوانید روی دسر را با میوه ، پودر یا خلال پسته، دارچین، و یا ترافل رنگی تزیین کنید.
۷٫ برای اینکه دسر را به رنگهای دیگر نیز تهیه کنیم میتوانیم از دارچین به همراه پودر هل و کاکائو حل شده در نصف لیوان آب جوش هم استفاده کنیم و آنها را لایه لایه روی هم بریزیم تا ترکیب زیباتری پیدا کند. (میتوانیم لایههای ژله را نیز در بین آن بکار ببریم).
+ نوشته شده در شنبه نهم آبان ۱۳۹۴ ساعت 15:3 توسط خانوم گل
|