نحوه درست کردن قیف بستنی  با ماهی تابه
وتزیین  بستنی قیفی 
 
( برای قیف  بستنی )
 
خامه پر چرب:۱فنجان 
عصاره وانیل:۱/۵قاشق چایخوری
شکر پودری:۱/۵فنجان 
کره:۱/۵فنجان 
دارچین:یکچهارم قاشق چایخوری 
نشاسته ذرت:ا قاشق سوپ 
 
( برای تزیین بستنی )
 
خرده شکلات کمی شیرین:۱/۵فنجان 
کره:۵قاشق سوپ 
بستنی وانیلی:۲/۵لیتر 
مغز اجیل خرد شده و تافی خرد شده بمقدار لازم 
      
طرز تهیه:
 
 خامه و.عصاره وانیل رو.بمدت پنج دقیقه با سرعت تند زده تا غلظت پیدا کرده.ارد...شکر پودری..دارچین و.نشاسته ذرت در ظرفی ریخته و هم میزنیدومخلوط این مواد ها رو.با هم مخلوط وبه ارامی هم زده تا یکدست شده و.در ظرف رو.با پوشش پلاستیکی پوشانده و.۳۰دقیقه در دمای اتاق بگذارید.
تابه دوطرف گریل را با دمای بالا داغ کرده.یک قاشق سوپ خوری خمیر را وسط تابه ریخته ودر انرا ببندید ومواد را در ۹۰ثانیه  پخته  میشود مواد را بعد از این تایم سریع از تابه خارج کرده ودور قالب قیفی شکل بپیچید تا شکل بگیرد وانتهای انرا بهم فشار دهید تا نوک قیف  بسته شود ویک دقیقه دور قالب بماند و خنک شود و.همین مراحل را تا اخر خمیر باقی مانده انجام دهید.هر قیف را با بستنی پر کنید و.بعد از پر کردن داخل فریزر قرار دهید.قیف ها رو.حداقل ۳۰دقیقه در فریزر  بگذارید..
خرده شکلات و.کره را در دمای ماکرویو با قابلمه دوجداره قرار داده تا اب شده و.با کاردک هم زده تا کاملا مخلوط شده و یکدست شوند. نوک قیف را در شکلات اب شده بزنید وبلافاصله با خرده اجیل پر و.یا تزیین کنید.قیف ها را در فریزر گذاشته تا قبل از سرو  کردن.
 
 
   ❤❤👇👇👇❤❤
  👉 @khanomgolbist 👈
نکته:
برای چکه نکردن بستنی از ته قیف باید ته قیف را در شکلات اب شده زده و.با خرده شکلات و مغز اجیل پر کرده
 
 چون شکلات داغ میباشد پس خود قیف باید تو.فریزر یخ کرده باشد که وقتی بستنی رو.توی قیف میریزید اب نشه
   ❤❤👇👇👇❤❤
 Khanomgolbist👈@