سینه مرغ 3 عدد 

  آرد  1 لیوان 

 پودر سوخاری  1 لیوان  

  تخم مرغ 3 عدد

دانه کنجد 1 قاشق غذاخوری 

دارچین و نمک و فلفل مقدار لازم  

روغن برای سرخ کردن

 

طرز تهیه : 

سینه های مرغ  را به نوبت داخل کیسه فریزر قرار دهید و بکوبید تا نازک شوند.

آرد سوخاری را با کنجد ، دارچین ، نمک و فلفل مخلوط کنید و داخل کاسه ای بریزید ، آرد سفید را نیز در کاسه ای جداگانه بریزید ، تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و با چنگال مخلوط کنید.

برای اماده سازی شنیسل مرغ ، در ته ماهیتابه مقداری روغن بریزید.

سینه های مرغ های کوبیده را درون  آرد بزنید سپس داخل تخم مرغ ها کنید و در آخر خوب در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح شنیسل آردی شود ، سنیسل را داخل روغن داغ قرار دهید و با حرارت ملایم سرخ کنید.

شنیسل های آماده شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی ان گرفته شود سپس همراه با سالاد و سس دلخواه سرو کنید.

نکته ها : استفاده از کنجد اختیاری میباشد ، ضخامت شنیسل سلیقه ای است اما هرچه شنیسل نازک تر باشد زودتر سرخ میشود.