طرز تهیه اکبرجوجه

طرز تهیه اکبر جوجه خانگی
در ابتدا دو عدد جوجه ی مرغ را تمیز پاک میکنیم ولی پوست آنها را جدا نمیکنیم . به مدت 4 تا 5 ساعت در محلول آب و آبلیمو و نمک و فلفل سیاه و زدرچوبه و پیاز های حلقه شده داخل یخچال استراحت میدهیم .سپس داخل آبکش میگذاریم تا کاملا آبش برود . جوجه ها را بمدت نیم ساعت با آب می جوشانیم تا حدی که نیم پز بشوند . بعد داخل آبکش میگذاریم تا کاملا آبش خشک شود ودر آخر داخل روغن جامد دو عدد کره 100 گرمی آب میکنیم و جوجه ها را با روغن زیاد و حرارت مناسب در طول مدت زمان یکساعت و نیم تا دوساعت سرخ میکنیم .در آخر کار هم مقداری رب انار را بهمراه روغن کمی تفت میدهیم و برای سرو غذا استفاده میکنیم .
نوش جان
+ نوشته شده در یکشنبه سوم آبان ۱۳۹۴ ساعت 13:57 توسط خانوم گل
|