😜😜😜😜😜😜😁😁😜😜😜😜😜😜
ادویه خورشتی ایرانی:
 
فلفل سیاه و فلفل قرمز
 
( از هر کدام ۱ قاش مربا خوری)، زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و دانه های ساییده شده
 
( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
 
 
ادویه پلویی ایرانی۱:
 
زیره ساییده شده، جوز هندی ساییده شده، تخم گیشنیز پودرشده، میخک ساییده شده، زنجبیل رنده شده و پودر دارچین ( مقدار مساوی از هر کدام به جز میخک که میزان آن نصف بقیه است.
 
ادویه پلویی۲:
 
پودر زیره، دارچین و گل سرخ ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوزهندی پودر شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( ازهر کدام ۱ قاشق مرباخوری)
 
 
ادویه عربی و ترکی:
 
پودر زیره، تخم گشنیز و رازیانه ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوز هندی پودرشده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( از هر کدام ۱ قاشق چایخوری)
 
 
ادویه هندی ( گرم مسالا):
 
پودر زیره (۱ قاشق غذاخوری)، زنجبیل، دارچین، جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه و هل ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری)
 
ادویه هندی یا گرد کاری مدرس: دارچین، زنجبیل پودرشده، ریشه جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، رازیانه، هل سبز و هل سفید ساییده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوی از هر کدام)، میخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)
 
 
ادویه مکزیکی:
 
پودر فلفل دلمه ای قرمز(پابریکا) (۲قاشق غذا خوری)، زیره پودر شده (۱قاشق مرباخوری)، فلفل ساییده شده (۱قاشق مرباخوری) ، پودر سیر(۱قاشق چایخوری) و پودر میخک (۱/۲ قاشق چایخوری)
 
ادویه فرانسوی:
 
جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه ساییده شده و دارچین ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری) ، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری).
 
ادویه ها:
 
ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
 
ادویه آبگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
 
 
ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
 
ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه
 
ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
 
 
ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
 
ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
 
ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین
 
ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
 
ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
 
ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
 
ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
 
ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی