انواع ادویه برای غذاهای مختلف

😜😜😜😜😜😜😁😁😜😜😜😜😜😜
ادویه خورشتی ایرانی:
فلفل سیاه و فلفل قرمز
( از هر کدام ۱ قاش مربا خوری)، زردچوبه، زیره، دارچین، تخم گشنیز و دانه های ساییده شده
( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
ادویه پلویی ایرانی۱:
زیره ساییده شده، جوز هندی ساییده شده، تخم گیشنیز پودرشده، میخک ساییده شده، زنجبیل رنده شده و پودر دارچین ( مقدار مساوی از هر کدام به جز میخک که میزان آن نصف بقیه است.
ادویه پلویی۲:
پودر زیره، دارچین و گل سرخ ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوزهندی پودر شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( ازهر کدام ۱ قاشق مرباخوری)
ادویه عربی و ترکی:
پودر زیره، تخم گشنیز و رازیانه ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری)، دارچین و جوز هندی پودرشده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، هل ساییده شده و فلفل سیاه ( از هر کدام ۱ قاشق چایخوری)
ادویه هندی ( گرم مسالا):
پودر زیره (۱ قاشق غذاخوری)، زنجبیل، دارچین، جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه و هل ساییده شده ( از هر کدام ۱ قاشق مرباخوری)، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری)
ادویه هندی یا گرد کاری مدرس: دارچین، زنجبیل پودرشده، ریشه جوز هندی، زیره سیاه، زیره سبز، تخم گشنیز، رازیانه، هل سبز و هل سفید ساییده شده، فلفل و زردچوبه (مقدار مساوی از هر کدام)، میخک پودر شده و فلفل قرمز(به مقدار کم)
ادویه مکزیکی:
پودر فلفل دلمه ای قرمز(پابریکا) (۲قاشق غذا خوری)، زیره پودر شده (۱قاشق مرباخوری)، فلفل ساییده شده (۱قاشق مرباخوری) ، پودر سیر(۱قاشق چایخوری) و پودر میخک (۱/۲ قاشق چایخوری)
ادویه فرانسوی:
جوزهندی ساییده شده، فلفل سیاه ساییده شده و دارچین ( از هر کدام ۱ قاشق غذاخوری) ، میخک پودرشده (۱قاشق چایخوری).
ادویه ها:
ادویه پلو :گل سرخ یا گل محمدی,زیره , دارچین , میخک ,هل(همه رو مخلوط کنید و اماده داشته باشید)
ادویه آبگوشت:زردچوبه ,دارچین ,فلفل سیاه ,جوز هندی, بادیان ,میخک
ادویه ترشی مخلوط و لیته:نعنا خشک ,گلپر ,تخم گشنیز ,تخم سیاه دانه ,زیره سیاه و سبز , کاری ,زردچوبه.
ادویه ترشی بادنجان :گلپر ,زردچوبه
ادویه ماست و خیار :فلفل سیاه ,نعناخشک,ریحان ,مرزه ,ترخان خشک ,و پودر گل سرخ
ادویه فلافل:زیره سبز ,کاری ,زنجبیل,فلفل قرمز ,گشنیز و شنبلیله
ادویه کوکوسبزی: پودر گل محمدی ,کاری ,دارچین ,فلفل سیاه
ادویه هویج پلو ,کلم پلو و لوبیا پلو : ادویه پلویی و مقداری دارچین
ادویه مرغ و ماهی :بهترین ادویه زعفران ,زنجبیل , برگ بو ,و پودر سیر است
ادویه کباب تابه ای :فلفل سیاه ,پودر لیمو عمانی ,زردچوبه و سماق
ادویه گوشت :جوز هندی ولی بیش از ۴گرم اگه استفاده بشه باعث فلج عضلات و توهم میشه
ادویه سوپ :پودر اویشن ,و یک یا دو عدد برگ بو
ادویه قیمه پلو : دارچین ,زیره سبز،پودر گل محمدی
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و ششم مهر ۱۳۹۴ ساعت 20:37 توسط خانوم گل
|