مواد لازم برای 4- 3 نفر:


آرد:     5/1 پیمانه
شکر:      یک قاشق غذاخوری
نمک:      نصف قاشق چای خوری
شیر:      یک و نیم پیمانه
تخم مرغ:  یک عدد
کره:         نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق
 بیکینگ پودر:       یک قاشق غذاخوری


طرز تهیه:


• شکر، آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
 
• تخم مرغ، کره وشیر را به مخلوط اضافه کنید و با استفاده از یک همزن، آن ها را خوب با هم مخلوط کرده تا نرم و روان شوند.
 
• در یک تابه نچسب، کره را ذوب کنید.
 
• یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی که رویه آن پف کرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنکیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی که قهوه ای رنگ شود حرارت دهید.
 
• همین کار را با مابقی مایه انجام دهید.

نوش جان.